• darkblurbg
    Pubquiz met de fles op tafel!!
    Donderdag 7 november vanaf 20.00 uur Schrijf je nu in, lees hieronder verder....

Zinderend Bottles & Bites is een gezellig café. De inrichting heeft de gemoedelijke uitstraling van een stoere huiskamer. Hier schenken we de betere wijnen, een dertigtal speciaalbieren en heerlijke gins, whiskey's en cocktails. En vergeet onze huisgemaakte hapjes natuurlijk niet. Van een zalmmacaron tot heerlijke buikspek, van nacho's tot een bourgondische bitterbal.

Contact

Restaurant Zinderend
Sint Janstraat 48
5401 BB  Uden

T: 0413-255600
E: info@restaurantzinderend.nl


Orangerie Uden

Mr. Van Coothstraat 67
5401 BK  Uden

T: 0413-255600
E: info@orangerie-uden.nl

KvK: 68054319

Contact opnemen

Tafel Reserveren

Social media

Pubquiz

Op donderdag 7 november om 20.00 uur organiseren wij weer samen met De Fles Op Tafel onze tweede pubquiz. Na een geslaagde eerste editie kan er weer opgegeven worden. Maar let op: vol=vol!

Een gezellige feel good quiz waar niet alleen geleerde aan mee kunnen doen, maar iedereen heeft wel een onderwerp waar hij of zij over mee kan praten. Van feitjes en muziek tot foto's en zelfs proeven(!), alles komt aan bod.

Meld je aan met een team van 3, 4 of 5 personen, dit wordt zeker een gezellige avond met genoeg gespreksstof voor de hele avond!

Aanmelden kan op www.metdeflesoptafel.nl/inschrijven-2/ of via de mail naar info@restaurantzinderend.nl en aan de bar kan natuurlijk ook. Geef door met welke teamnaam jullie spelen en het e-mailadres en naam van de contactpersoon. Deelname is 15,- per team.

We zien de inschrijvingen graag tegemoet! Tot dan!