• darkblurbg
    Sunday Afternoon Live!

Sunday Afternoon Live

 

Iedere maand live muziek in de Orangerie Uden. Gratis entree voor een muzikale middag onder het genot van een hapje en een drankje.

Kom naar de Mr. van Coothstraat 67 in Uden (gratis parkeren voor de deur).

Wil je ook een keer bij ons optreden? Stuur ons dan een mailtje met relevante info over jou en/of je band.


Agenda

 

 

ZONDAG 28 OKTOBER van  15.00 - 18.00 uur "MANNA LEE"

 

Op het kruispunt van folk, pop, americana bestaan voor Manna Lee geen stoplichten. Met nummers van o.a. Little Feet, Bob Dylan, Cindy Lauper, Norah Jones en ook wat eigen werk leidt deze band –twee vrouwen en drie mannen- het muzikale verkeer op hun eigen manier in alle richtingen! Gitaar, baspercussie en veel harmonie-zang. Verrassend

 Sunday afternoon live Manna Lee 0

 

ZONDAG 25 NOVEMBER van  14.30 - 18.00 uur "DUTCH ROSES"

Wegens succes herhaald!

Afbeeldingsresultaat voor DUTCH ROSES UDEN

DutchRoses Hartstocht, flow, passie en fun, bepalen voor DutchRoses het karakter van hun sound. Muziek maken is voor de vijf bandleden zoveel meer dan alleen ’n nummer goed spelen. DutchRoses brengen vaak verrassende nummers met vierstemmige zang. Dubbele gitaarsolo`s ondersteund met ‘n heerlijke bas en eigenzinnige drums. Genre/invloeden: Pop, Rock & Roll, Blues, kortom, muziekstijlen die ons erg aanspreken! DutchRoses heeft een breed repertoire van voornamelijk Golden Oldies, waardoor ze in staat zijn om van elk optreden een succes te maken.